SABRESA Brewery מבשלת שיכר | מבשלת בירה
SABRESA Brewery מבשלת שיכר
כתובת: קיבוץ עין השלושה
טלפון: 077-8053130
דוא"ל: sabresabrewery@gmail.com
אי שם במרחבי הנגב המערבי, בקיבוץ עין השלושה ישנה מבשלת בירה
בה מגוון משקאות לכל אוהבי הז'אנר, מקבלים קבוצות ויחידים לסדנאות בישול/ חשיפה/ טעימה, "תופרים את החוויה למידות שלכם"
אוהבים לארח ולראות פרצופים מוכרים וחדשים.
מזמינים אתכם להגיע אלינו
בתיאום מראש בלבד!
פעילויות חוויתיות לקבוצות ויחידים – סדנאות חשיפה, סדנאות טעימות, ערבי טעימות, סדנאות בישול
לבירה/יין/תזקיקים (זיקוק לאלכוהול גבוה)
צוות SABRESA מורכב מארבעה חברים שאוהבים את מה שהם עושים, יוגב נתן, מיטל לפלר, ניתאי לפלר ועפר פקרמן.
המבשלה הקטנה שלנו ממוקמת בעוטף עזה בקיבוץ עין השלושה במבנה ישן שהיה פעם הסילו (מחסן תבואה) התגלגל להיות אולם ג'ודו, אולם ספורט ואז מחסן ל-30 שנה עד שאנחנו הגענו וסידרנו קצת, אבל לפני זה..
איך הכל התחיל
הכל התחיל אי שם בשנת 2011 שהמס על האלכוהול עלה ולא הבנו למה בקבוק גולדסטאר, שבשבילנו היה מוצר צריכה בסיסי, צריך לעלות הרבה.
קצת אח"כ שמענו שחבר של חבר הכין בירה אצלו בדירה ואז לראשונה עלה הרעיון שגם אנחנו יכולים.
ב 2013 הצטרפנו לפרויקט היין הקהילתי של הקיבוץ, שם נחשפנו לעוד סיפורים של אנשים שמכינים בירות בעצמם, אחרי שטעמנו את היין הראשון שלנו אזרנו אומץ, לקחנו צידנית, סיר ו 4 מדי-חום ועשינו את הניסיון הראשון להכין בירה, יצא משהו שהדמיון בינו לבירה הוא מקרי בהחלט, אבל משם אפשר רק לעלות.
מאז הכנו הרבה בירות, חלקן טובות יותר חלקן פחות, אבל מכל בישול ומכל בירה שטעמנו, למדנו!, נחשפנו לעולם הקראפט של הבירות בארץ ובעולם, נפתחנו לסגנונות חדשים, ובתורנו התחלנו לחשוף את סביבתנו לאותן בירות.
למרות שהכנו את הבירות בעיקר בשבילינו, תמיד חיפשנו את חוות הדעת של החברים שבד"כ פירגנו, תמיד היה קיים אצלנו החשש שאנחנו לא אובייקטיבים, אז ב2019 נרשמנו לתחרות מב"שלים של גילדת המבשלים של באר שבע, ואחת הבירות זכתה ב Best of show, ההישג הזה נתן לנו מוטיבציה ומשם התחלנו להגביר את הקצב.
איפה אנחנו היום
היום אנחנו עומדים על יותר מ-40 סוגי בירה שונים ועוד 30 סוגים נוספים בתכנון, כל הזמן מתפתחים ומתייעלים.
מארחים בחיוך את כל מי שבא לבקר, מנסים כל הזמן דברים חדשים ומשתדלים לעשות הכל בעצמנו.
נהנים מהעשייה, המחקר, הלימוד העצמי, האתגרים החדשים והמכשולים שצריך לעבור בדרך.